Αναφορικά με την προ ημερών επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας, ο Σταμάτης Πουλής, Α΄ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής  και Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας  έκανε την ακόλουθη δήλωση στα Mέσα Kοινωνικής Δικτύωσης που διαθέτει:

Είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας ο οποίος συζήτησε με την πολιτική ηγεσία τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται στον χώρο της Υγείας και αφορούν  στην αναδιοργάνωση των εφημεριών, την ανακαίνιση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, την ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού και τις προσλήψεις, τον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης, την στήριξη των δομών υγείας και τα προγράμματα πρόληψης μέσω των προγραμμάτων παροχής διαγνωστικών εξετάσεων, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Οργανισμών Δημόσιας Υγείας και τα έργα του  ψηφιακού μετασχηματισμού του τομέα Υγείας.

 Στο Υπουργείο Υγείας εργαζόμαστε σκληρά και έχουμε την βούληση να υλοποιήσουμε όλες τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχουμε δεσμευθεί στους έλληνες πολίτες,.

 Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλύτερη την ζωή των συμπολιτών μας, με σωστές παρεχόμενες υπηρεσίες δημόσιας υγείας για όλες και όλους. Συνεχίζουμε!