Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή την ψήφιση του πρώτου προϋπολογισμού της διοίκησης Παν. Μαργέτη, ζητήσαμε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημ. Γεωργακή να μας καταθέσει την άποψή του για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Ο κ. Γεωργακής στην σύντομη δήλωσή του, δίνει το στίγμα του όσον αφορά κυρίως τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του δήμου στον φετινό προϋπολογισμό, εξηγώντας και τον λόγο της απόφασης να μην συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα έργα με 1€.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών

«Σήμερα καταθέσαμε τον πρώτο προϋπολογισμό της διοίκησης μας. Μετά από συστηματική δουλειά, δώσαμε βάρος στρατηγικά, στην εξυγίανση των οικονομικών και τον εξορθολογισμό των δαπανών με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά ένα πλεόνασμα που αγγίζει τις 500.000€, προκειμένου να προετοιμαστούμε για ακόμα καλύτερη διαχείριση τον τρέχον έτος.

Επιλέξαμε να μην παρουσιάσουμε ένα τεχνικό πρόγραμμα που θα είχε έργα με 1€ μόνο και μόνο για να «δείξουμε κάτι» όπως λέει ο λαός.

Το αποτέλεσμα αυτής της διοίκησης θα φανεί μέσα από οργανωμένη δουλειά, βήμα – βήμα  και όχι από πυροτεχνήματα».