Η μεγάλη στιγμή για το δεύτερο Final 4 του UNICEF Trophy πλησιάζει. Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει στις 5 και 6 Ιανουαρίου τους αγώνες που θα κρίνουν την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο και ταυτόχρονα θα κερδίσει μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου.

Με αφορμή την συμμετοχή της Ν.Ε.Μ.  στο Final 4 του UNICEF Trophy, η διοίκηση της ομάδας απεύθυνε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων το οποίο παραθέτουμε:

«Πάντα, με ευγενή άμιλλα και αγάπη για το άθλημα, έλα να στηρίξεις την προσπάθεια των παικτών μας για να διεκδικήσουν το πρώτο πανελλήνιο τρόπαιο στην ιστορία του Συλλόγου και την πρόκριση στο final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Γίνε ο 6ος παίκτης της ομάδας κλείνοντας την θέση σου, πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας.

Όσοι ενδιαφέρονται για να κλείσουν… θέση στο πλευρό μας να αποστείλουν mail στο nem1974bc@gmail.com προκειμένου να πάρουν τον σύνδεσμο με τα εισιτήρια που αφορούν τους φίλους της «Φλόγας».

Επισημαίνουμε ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για την είσοδο σας στο γήπεδο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν χωρίς προβλήματα.

Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 10 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως πέντε ετών, όπως επίσης και για τα παιδιά των ακαδημιών μας»!

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

17.00 ΝΕ Μεγαρίδος- ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

20.00 Πανιώνιος – Δόξα Λευκάδας

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

18.00 Τελικός

Για να είσαι «in» προμηθεύσου τα ρούχα μας από το NEM BC STORE!

Πληροφορίες Τάσος Παπουτσόγλου 693 4053080