Πρώτη του έτους 2024 χθες, και ως είθισται, ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, παρευρέθηκε στη Δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεγάρων. Κατόπιν ως νεοεκλεγείς «έκανε ποδαρικό» στο Δημαρχείο Μεγάρων, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα παρουσία των εργαζομένων του Δήμου, των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, του περιφερειακού συμβούλου κ. Λ. Κοσμόπουλου, του εκπρόσωπου των Ενόπλων Δυνάμεων, διοικητή Σχολής Πυροβολικού κ. Καζάκη Στέργιου, με τις ευλογίες του Αρχιμ. της Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, πατρός Μάξιμου.

 

Σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα ο δήμαρχος, Παναγιώτης Μαργέτης, αντάλλαξε ευχές τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με όλους τους παρευρισκόμενους. Στον σύντομο λόγο του επεσήμανε την ανάγκη και την πρόθεσή του το νέο έτος με τη νέα διοίκηση να σηματοδοτήσει μία καινούργια αρχή.

Συμπολίτευση, αντιπολίτευση, υπάλληλοι του Δήμου και πολίτες να παραταχθούν σε έναν κοινό αγώνα, με κοινό στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου. Τέλος, ευχήθηκε υγεία, ευημερία και καλοτυχία για όλους τους πολίτες.