Σε καλοκαιρινό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από 14-16 Ιουνίου σε τρία γήπεδα της Δυτικής Αττικής, συμμετείχαν τα τμήματα των ακαδημιών του Βύζαντα.

Στους αγώνες εκτός του Βύζαντα  έλαβαν μέρος οι ομάδες του Πανελευσινιακού, του Αστέρα Μαγούλας, του Πυρρίχιου, του Απόλλωνα Ποντίων, του Ήφαιστου Περιστερίου, του Αγίου Ιεροθέου, του Θριάμ βου Χαϊδαρίου, του Ολυμπιακού Ελευσίνας, της ακαδημίας Βαζέχα, και της Soccerland.

Οι μικροί του Χρήστου Βαλσαμάκη που  ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του γηπέδου ράγκμπι στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, συνέχισαν στο Kalibaki Arena και ολοκλήρωσαν στο γήπεδο της  Soccerland, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Για ακόμη μια φορά οι ”μικροί” απέδειξαν εντός γηπέδων,  ότι στα τμήματα υποδομής του Βύζαντα γίνεται πολλή καλή δουλειά, κάτι που οφείλεται τόσο στον Χρήστο Βαλσαμάκη, όσο και στον διευθυντή της ακαδημίας, προπονητή  Ιερόθεο Μαργέτη.

Παρότι οι συνθήκες – λόγω των υψηλών θερμοκρασιών – δεν ήταν οι ιδανικές για ποδόσφαιρο, εντούτοις αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους προπονητές, αλλά και στους γονείς που βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους υποστηρίζοντας την όλη προσπάθεια.