Δηλώνοντας παρών στους αγώνες των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας συναντήθηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεγαρέων.

Έχοντας στο πλευρό του το γνωστό δικηγόρο και αυτοδιοικητικό Παντελή Καμά ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, είχε δίωρη επαφή με τον πρόεδρο Ιερ. Καστάνη και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου μας, σε μια επίσκεψη που μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος κοινά θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται στο δήμο μας.

Ο κ. Τράκας ενημέρωσε τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Μεγαρέων για τρέχοντα εργασιακά ζητήματα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν σε όλους τους δήμους και ιδιαίτερα στο τομέα της καθαριότητας, δηλώνοντας αρωγός στην εξεύρεση λύσεων.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Στέλιος Φρυγανάς ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαργέτη.