Η εθελοντική δράση του “Let’s do it Greece”, που από το 2012 αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε σε όλη την Ελλάδα και ξεκίνησε από μια παρέα νέων παιδιών, επιστρέφει δυναμικά με μία νέα αποστολή. Ενωμένοι όλοι και μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, θα απομακρυνθούν όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών γίνεται για να δημιουργηθεί μία μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη εθελοντική δράση σε όλη την Ελλάδα, καθαρισμού και φροντίδας των δασών, των αλσών και των χώρων πρασίνου των περιοχών μας.

Στη μεγάλη αυτή εθελοντική δράση εντάσσεται και ο Δήμος μας αφού το Τοπικό Τμήμα Μεγάρων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, θα συμμετάσχει με τη δράση καθαρισμού του Άλσους Θεόγνιδος (Πευκάκια).

«Η αλλαγή γίνεται από εμάς. Σας περιμένουμε να καθαρίσουμε το Άλσος Θεόγνιδος Μεγάρων (Πευκάκια). Ραντεβού στο θεατράκι του Άλσους Θεόγνιδος, την Κυριακή 14/04/2024 και ώρα 10:00 το πρωί. Τα λίγα λεπτά που αφιερώνουμε για το περιβάλλον είναι μία επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας, μια κληρονομιά ζωής. Γι’ αυτό καθαρίζουμε και φροντίζουμε το δασάκι μας, κι αφήνουμε στους κατοίκους της πόλης μας έναν τόπο πραγματικής αναψυχής, μια πνοή ζωής», αναφέρει στο κάλεσμά του το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Μεγάρων) στη δράση με την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων.

Πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.letsdoitgreece.org/activities/4849