Βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα του Μεγαρικού  στην εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 27/03/2024 επικρατώντας 5-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Μικρασιατική που ήταν τυπικά γηπεδούχος

Ο Μεγαρικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπιασε εξαιρετική απόδοση, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος ο κυρίαρχος του αγώνα και επικράτησε δίκαια .

Με γκολ του Μπαγδάτογλου ο οποίος πέτυχε στο 22′ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, μπήκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Μπαγδάτογλου πάλι διπλασίασε τα τέρματα στο 56’ με μία απίθανη λόμπα με τον Λεβεντούρη να κάνει το 0-3 στο 58’.

Με τον ίδιο τρόπο (λόμπα) ο Μπαγδάτογλου στο 63’ έκανε το 0-4 για να ολοκληρώσει τα τέρματα του Μεγαρικού ο Λούσα στο 75’ που έκανε το 0-5.
Η Μικρασιατική μείωσε στο 80’ με τον Παρασκευόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 1-5

Ο Μεγαρικός είχε και δύο δοκάρια, με τους Λούσα στο 40′ και Δουμένη στο 75′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Κουφής Δ., Φρυγανάς, Κουτσουμπής, Μιχαήλης (64′Κέλλης), Ζουμπουρλής, Μήτσος Δ., Παρασκευόπουλος, Στρατάκης, Καλαϊτζής (59′ Γκοσίδης), Χαμπιλάι, Στρουμπής (71′ Αναστασίου).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Ελέζι (65′ Καριόρης), Φωλερός, Φιαμέγκος, Μυρτάι, Λεβεντούρης, Κοκόσι (65′ Σταυράκης), Μαζιώτης (79′ Σαχόλλι), Μπαγδάτογλου (71′ Δουμένης), Καστάνης, Λούσα (79′ Χατζής).