Υπεύθυνη στον τομέα Στρατηγικής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, τέθηκε η συμπολίτισσα μας Ελβίρα Μεντζελιώτη η οποία είναι και Αντιπρόεδρος της ΕΥΠ Ελλάδος.

Μια άκρως τιμητική θέση τόσο για την ίδια, όσο και για την περιοχή μας, καθώς αποτελεί για όλους μας ευτυχία, να βλέπουμε νέα παιδιά και ιδιαίτερα παιδιά από τον τόπο μας, να προοδεύουν και να ανοίγουν τα φτερά τους για να φτάσουν ακόμα ψηλότερα.

Η Ελβίρα Μεντζελιώτη σε δηλώσεις της μετά την νέα θέση ευθύνης που κατέχει ανέφερε τα παρακάτω:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να μου ανατεθεί ως Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος ο τομέας για τη Στρατηγική Ανάπτυξη.

Σε αυτή τη θητεία, θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη διαμόρφωση της οργάνωσής μας και να υποστηρίζω την προσωπική ανάπτυξη των εθελοντών μας ενώ θα είμαι ανοιχτός στη συμβολή όλων και στις νέες ιδέες.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να ευθυγραμμίσω την Εθνική μας Στρατηγική με το Σχέδιο Στρατηγικής της ΕΥΠ, για ένα δίκτυο που λειτουργεί ως καταλύτης για την ενεργό συμμετοχή του πολίτη. Το ΔΣ θα είναι εξαιρετικά προσιτό σε όλα τα μέλη μας, λειτουργώντας με τρόπο χωρίς αποκλεισμούς για να ενθαρρύνει τη συμβολή όλων στην ανάπτυξη του οργανισμού μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη, προετοιμαστείτε για τα 40 χρόνια της ΕΥΠ Ελλάδος και θα τα πούμε κάπου στην Ευρώπη»! 

Η ΑΙΧΜΗ και το www.aixminews.gr  ευχόμαστε τα καλύτερα στην Ελβίρα σε αυτό το νέο ταξίδι! Να έχει υγεία και να συνεχίσει ακόμα πιο ψηλά!