Την προεκλογική του συγκέντρωση στα Μέγαρα πραγματοποίηση ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής στο χώρο εκδηλώσεων του Dionysos Palace, την Τετάρτη στις 10 Μαίου 2023.

Ήταν συγκινητική η προσέλευση του κόσμου των Μεγάρων στο  τεράστιο χώρο Dionysos Palace το οποίο γέμισε  όλο από τους φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Σταμάτη Πουλή, αποδεικνύοντας ότι ο Σταμάτης Πουλής είναι το φαβορί των εκλογών για την Βουλή του 2023.

Τον Σταμάτη Πουλή προλόγισε ο πρώην Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων και καθ. Ιατρός Πάνος Ευσταθίου ο οποίος μίλησε για τον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Πουλή καθώς είχαν συνεργασθεί επί σειρά ετών σε πολλές δράσεις του Κέντρου Επιχειρήσεων για την Δημόσια Υγεία.

Σε μία ακόμα ομιλία από καρδιάς που ο Σταμάτης Πουλής μας έχει συνηθίσει πλέον να κάνει,  ο κόσμος των Μεγάρων άκουσε τόσο για τα έργα της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και για τις δεσμεύσεις του Σταμάτη Πουλή για την περιοχή της Δυτικής Αττικής και κυρίως για τα Μέγαρα.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα  στα οποία δούλεψε  ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια, ως σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη για την Δυτική Αττική  και τα οποία έβαλαν σε αναπτυξιακή τροχιά την Δυτική Αττική.

Η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας ήταν για τον Σταμάτη Πουλή το έργο στο οποίο εργάσθηκε  με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και είδε πραγματικά την ευτυχία και την πραγματική δικαίωση του μόχθου στα πρόσωπα των εργαζομένων των Ναυπηγείων.  Οι Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων στάθηκαν όρθιοι, άντεξαν και τώρα κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους, με προοπτική για τους ίδιους και της οικογένειές τους, με ελπίδα για το αύριο και με πρόοδο για τις ζωές τους.

Το έργο της  δημιουργίας  Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής   θα δώσει στέγη σε 1100 φοιτητές και πνοή στην τοπική οικονομία με τζίρο που θα αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ανά έτος. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποκαλεί ο ίδιος ‘’το παιδί του’ καθώς το σχεδιάσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και το οποίο εγκρίθηκε, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Για τα  Μέγαρα αναφέρθηκε διεξοδικά στα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή και για χρόνια έχουν μείνει πίσω. Γιατί τα έργα υποδομών είναι αυτά που θα προσελκύσουν επενδύσεις: Η Ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της Νέας Περάμου  της περιοχής της Βαρέας και της Πάχης  καθώς και η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Πάχης θα δημιουργήσουν τους βασικούς άξονες για την τουριστική, οικιστική, περιβαλλοντική και οικονομική εξέλιξη της περιοχής.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Σταμάτης Πουλής έθεσε το σοβάρο  ζήτημα της ασφάλειας και μάλιστα  αναφέρθηκε  στο περιστατικό που συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων όπου προσωπικό που υπηρετούσε μέσα δέχθηκε επίθεση από ομάδα  Ρομά κατά την ημέρα εφημερίας του.

Όπως και ο ίδιος είπε στην ομιλία του το θεώρησε υποχρέωσή του  να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας μετά την επίθεση. Να μιλήσει με το προσωπικό. Να  ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια της δουλειάς τους

“Να ξέρετε δεν κρύβομαι στα προβλήματα αλλά  έχω μάθει να παλεύω για να τα λύνω.  Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι ήρωες και αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους προστατεύουμε για να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες υγείας στους πολίτες  απερίσπαστοι” ανάφερε στην ομιλία.

 Σε αυτό το πλαίσιο δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει, ως βουλευτής της επόμενης Βουλής, σχετική νομοθετική  πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηριοποίηση των ποινών για όσους βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά, βάζοντας τέλος στα  συνεχή φαινόμενα βανδαλισμών δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών,

Ένα άλλο σημαντικό θέμα για τους πολίτες των Μεγάρων έθεσε στην ομιλία του ο Σταμάτης Πουλής και αφορά τους συντελεστές δόμησης στο παλαιό σχέδιο Πόλης των Μεγάρων  οι οποίοι πλήττονυ την ιδιωτική περιουσία. Δεσμεύθηκε ότι θα το λύσει εφόσον με την βοήθεια του κόσμου που τον στηρίζει εκλεγεί βουλευτής.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε  διεξοδικά στο έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της  κοινωνίας. Μία Κυβέρνηση που έσκυψε από την πρώτη στιγμή στα προβλήματα των πολιτών, προσπαθώντας να καλυτερεύση την ζωή τους, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Μία Κυβέρνηση που στηρίζεται στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, στην δίκαιη και ίση μεταχείριση των πολιτών.

Ο Σταμάτης Πουλής έκλεισε την ομιλία του με μία από καρδιάς λέγοντας τα εξής: “Θέλω να είμαι  αποτελεσματικός ώστε  να λύνω τα προβλήματα που σας  ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι  με τίμησαν με την παρουσία τους.  Κυρίως όλους τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου  που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην προεκλογική μου εκδήλωση τον Πατέρα Κυπριανό,  τον πρώην Δήμαρχο Μάνδρας  –  Ειδυλλίας κ. Γιώργο Δρίκο,   τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγάρων  καρδιολόγο κ.Αντώνη Ρήγα, τον ιατρό παθολόγο και πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ  κ. Σωτήρη Πιλίλη, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και  Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κουμπέτσο, τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Μεγάρων κ. Γιάννη Γκίνη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Γιώργο Στρατούρη, τον Δημοτικό Σύμβουλο  και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής  του Κέντρου Υγείας  Μεγάρων κ. Αναστάσιος Καλλιά, τον Δημοτικό Σύμβουλο ιατρό κ. Θωμά Κεφαλόπουλο, την Δημοτική Σύμβουλο  κα Ντιάνα Κοροβέση, τον πρώην αντιδήμαρχο Φυλής και παραδοσιακό τραγουδιστή κ. Σπύρο Μπρέμπο, τον προπονητή  της ΝΕΜ κ. Γεώργιο Μάνταλο και την Διοίκηση της Ομάδας, τον Πρόεδρο της Τοπικής Μεγάρων και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γιώργο Σακελλαρίου, την Γραμματέα της Διοικούσας της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής κα Ελεάνα Κουμπέτσου, το μέλος της Διοίκησης  της Ν.Δ. κ Κώστα Θεοδωράκη και την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων κα Ελλάδα Καρανάσιου.