Με λόγια σταράτα και τεκμηριωμένα μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 21 Ιουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος – Αντιδήμαρχος Στέλιος Φρυγανάς.

Με τα λόγια του, άφησε να εννοηθεί πως μόνο όταν διεκδικούμε, η πόλη θα πάει μπροστά.

Ο φίλος Στέλιος, αναφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, υποστηρίζοντας πως αυτό πρέπει να λειτουργεί σε 24ωρη Βάση, με ασθενοφόρο, για την κάλυψη μιας τεράστιας περιοχής που εκτός από τα Μέγαρα περιλαμβάνει τη Νέα Πέραμο, την Κινέτα, το Αλεποχώρι, το Ήρεμο Κύμα, τον Καβελλάρη, αλλά και βιομηχανικές περιοχές στις οποίες υπάρχουν μικρές ή μεγάλες βιοτεχνίες.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις της Ρεβυθούσας, τότε το αίτημα του κ. Φρυγανά είναι 100% επίκαιρο.

Επιβάλλεται λοιπόν να ενεργοποιηθούν ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ!  Δημοτική Αρχή, Δημοτικές Παρατάξεις Πολιτικά Κόμματα, Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου. Η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων ακόμη και όταν εφημερεύει το Θριάσιο Νοσοκομείο, πρέπει να αποτελέσει το βασικό μέλημα όλων, όπως και οι υποσχέσεις για μόνιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας, να μην είναι … «μισές»! 

Γιατί η υγεία του ανθρώπου είναι υπέρτατο αγαθό.

Και πάλι, ΕΥΓΕ συμπολίτη – Δημοτικέ Σύμβουλε Στέλιο Φρυγανά.

Έδειξες το δρόμο της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και όχι της ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ!

Με εκτίμηση

Αλέκος Μουστάκας