Την ανάκληση της απόφασης (6) της 29ης Ιανουαρίου του 2025 και την παράδοση εκ νέου στη κυκλοφορία της γέφυρας του Προαστιακού στη Νέα Πέραμο, ζητά με αίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κορώσης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης παρεμβαίνει αιτούμενος να έρθει άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στηριζόμενος στην έκθεση αυτοψίας του συλλόγου των μηχανικών Μεγάρων, αλλά και σε έγγραφο του ΟΣΕ ο οποίο δεν  ζητά το  κλείσιμο της γέφυρας λόγω επικινδυνότητας αλλά ζητά να κλείσει η γέφυρα όταν θα έρθει συνεργείο του ΟΣΕ με σκοπό να πραγματοποιήσει το συνεργείο τις απαραίτητες  επισκευές με ασφάλεια αφού πρώτα εκπονηθεί μελέτη.

Αναλυτικά το αίτημα της δημοτικής παράταξης Νέα Δύναμη

«Με  βάση την ανακοίνωση-έκθεση αυτοψίας του συλλόγου των μηχανικών Μεγάρων η οποία καθιστά σαφές πως δεν τίθεται θέμα επικινδυνότητας της γέφυρας στη διασταύρωση των οδών 35ο χλμ. Νοτίου Παράδρομου Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και Λεωφόρου Καταδρομών στη Νέα Πέραμο αλλά και με βάση το έγγραφο του ΟΣΕ με Αρ. πρ 9081007/6-11-2024 το οποίο δεν  ζητά το  κλείσιμο της γέφυρας λόγω επικινδυνότητας αλλά ζητά να κλείσει η γέφυρα όταν θα έρθει συνεργείο του ΟΣΕ με σκοπό να πραγματοποιήσει το συνεργείο τις απαραίτητες  επισκευές με ασφάλεια αφού πρώτα εκπονηθεί μελέτη αιτούμαστε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη του προγραμματισμένου για την 27η Φεβρουαρίου Δημοτικού Συμβουλίου η ανάκληση της απόφασης (6) της 29ης Ιανουαρίου του 2025 και να παραδοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος έως ότου έρθει το συνεργείο του ΟΣΕ για τις απαραίτητες επισκευές».