Ο Δήμος Μεγαρέων, για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» που αφορά στη σχολική χρονιά 2024-2025, συνεχίζοντας την επιτυχή λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. στο πλαίσιο δράσεων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Αγαπητοί γονείς δηλώστε συμμετοχή στις δωρεάν δημιουργικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του προγράμματος συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ακoλουθώντας την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση (link):

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdoLmsWJ…/viewform

Οι συμμετοχές θα πραγματοποιηθούν έως τις 30/05/24

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22960 89188, 2296300544, 6975531820

Φέτος στα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό πραγματοποιούνται τμήματα αγγλικών, γαλλικών, ρητορικής, φιλαναγνωσίας, ρομποτικής, πληροφορικής, εργαστήρι θεατρικής αγωγής, μουσικής, εικαστικών, τμήματα μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, Jiu Jitsu, αθλοπαιδιών, στίβου, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, μουσικοκινητικής, μαθαίνω σκάκι, καθώς και δράσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον σχολικό εκφοβισμό, τον εθελοντισμό, τη σεξουαλική κακοποίηση και την υγιεινή διατροφή.

Σας καλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής με τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν (προτεινόμενος αριθμός 4), στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση (link).

Στη συνέχεια, αφού ανοίξει η πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις, θα ειδοποιηθείτε με email και sms, για τις ημέρες και ώρες που μπορείτε να προσέλθετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων (Κ. Σχοινά 2), προκειμένου να υποβάλουμε μαζί την αίτηση σας στην πλατφόρμα.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να πετύχουμε, αλλά και για να δημιουργήσουμε μαζί, ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων βασισμένο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των δικών μας παιδιών.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού
Μαργέτης Κωνσταντίνος