Την  αποχή από κάθε κομματική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, εάν δεν αλλάξει η απόφαση για την περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου, αποφάσισαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου, οι οποίοι τελούν υπό παραίτηση που είναι στην διάθεση της Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και του Γραμματέα Οργανωτικού που είναι γνώστες της απόφασης. Για τις κινήσεις αυτές, είχε ήδη προϊδεάσει τους συμπολίτες μας ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μεγάρων – Νέας Περάμου με αποκλειστική του δήλωση στην ΑΙΧΜΗ και στο www.aixminews.gr

Τι αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που απεστάλη…

«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ.Ο Μεγάρων – Νέας Περάμου, που πάρθηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου 2024 και με γνώμονα τις κομματικές αλλά και προσωπικές αρχές και αξίες μας, αποφασίζουμε την αποχή από κάθε κομματική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, εάν δεν αλλάξει η απόφαση για την περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Πειραιά, ή αν δεν μάθουμε τους ακριβείς λόγους της αλλαγής της απόφασης.

Κατόπιν αυτών, είναι αυτονόητο πως τόσο ο Πρόεδρος όσο τα μέλη του Δ.Σ τελούμε υπό παραίτηση, η οποία και είναι στην διάθεση της Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και του Γραμματέα Οργανωτικού, στους οποίους και έχει σταλεί το παρόν δελτίο Τύπου». 

 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Κάρκας

Ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Θεοδωράκης – Το Δ.Σ