Στους ενδοιασμούς που είχε σχετικά με την διέλευση της γραμμής από το σημείο που περνάει το φυσικό αέριο απέναντι από την Μονή Αγίου Βλασσίου, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του ο Στέφανος Φουρνάρης θυμίζοντας ότι για το συγκεκριμένο σημείο κατέθεσε ερώτηση κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης στους συγκοινωνιολόγους κ.κ. Τερεζάκη και Νάθενα.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ανέφερε:

«Σε αυτή τη χώρα έχουμε γίνει όλοι ειδικοί στα πάντα. Άρα πού καταλήγουμε;

Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Προσωπικά αυτό που έκανα την τελευταία εβδομάδα ήταν να μιλήσω με κόσμο που διαμένει γύρω από την γειτονιά του σταθμού.

Ο κόσμος μου κατήγγειλε ότι στην παρούσα φάση στο χώρο του σταθμού υπάρχει βρώμα, εγκληματικότητα και πορνεία. Αναφέρομαι σε μια γειτονιά ιδιαίτερη για μένα διότι εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αείμνηστος πατέρας μου.

Για το έργο γενικά πλήρη εικόνα δεν έχουμε, όμως θα σταθώ στην εμπιστοσύνη μου στην επιστήμη και την μεγαλύτερη ευθύνη όντως θα την έχει η επιστήμη. Έτσι πρέπει να λειτουργούμε.

Και το λέω επειδή άκουσα αρκετές κινδυνολογίες αλλά και πράγματα που είχαν βάση. Επιμένω όμως ότι θα εμπιστευθώ την επιστήμη.

Όσον αφορά τον τρόπο τους, ήταν άγαρμπος. Όμως φτάνει πια με την ξενοφοβία σε ό,τι καινούριο έρχεται. Ήρθε η ώρα να πατήσουμε στα πόδια μας και να εξελιχθούμε».