Η Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μεγαρέων,  έπειτα από αρκετές επιτυχημένες παραστάσεις εντός και εκτός Μεγάρων από το 1986 έως σήμερα, επανέρχεται  με το νέο του θεατρικό έργο  «Μήδεια»   του Μπόστ, σε σκηνοθεσία Ευγενίας Σάλτα, με πρεμιέρα την Παρασκευή  9 Φεβρουαρίου  20:45 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Στο παρελθόν, η Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μεγαρέων  έχει παρουσιάσει σε σκηνοθεσία της Ευγενίας Σάλτα έργα βραβευμένα σε διάφορα θεατρικά ερασιτεχνικά φεστιβάλ της Ελλάδας με πρωτότυπα έργα: «Μαίρη Λίντα «το τραγούδι της ζωής μου» καθώς και διασκευασμένα έργα, « Χωριό Ηλιθίων», «Πρωτοχρονιάτικες Καλλικατζαροσκανταλιές», «Έτσι είναι… Είναι έτσι;», «Αρχοντοχωριάτης» «Ορέστεια» του Αισχύλου,  «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, «Που είναι ο Γιατρός;» κ.α.

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαργέτης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Κωσταντίνος Μαργέτης, εν όψει της έναρξης των παραστάσεων  του Δημοτικού μας Θεάτρου,  επεσήμαναν «ότι  ο Δήμος Μεγαρέων  θα ενθαρρύνει  και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις  την Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μεγαρέων και θα είναι  αρωγός σε κάθε  πρωτοβουλία που θα έχει ως στόχο την ενίσχυση του πολιτισμού και του εθελοντισμού προς όφελος της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των δημοτών».

Σας προσκαλούμε όλες και όλους  στις παραστάσεις του νέου θεατρικού  έργου του Δημοτικού μας Θεάτρου για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια, τις ερμηνείες και το ταλέντο των ηθοποιών, της σκηνοθέτιδας  και όλων των υπολοίπων συντελεστών του».

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΩΡΑ: 20:45   ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10, ΚΥΡΙΑΚΗ 11, ΔΕΥΤΕΡΑ 12, ΤΕΤΑΡΤΗ 14, ΠΑΡΑΚΕΥΗ 16,

ΣΑΒΒΑΤΟ 17, ΚΥΡΙΑΚΗ 18, 2024.

ΩΡΑ: 20:45

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ