Εγκάρδια ευχαριστώ τους 7.427 πολίτες της Δυτικής Αττικής που εξέφρασαν την προτίμηση τους στο πρόσωπο μου κατά τις εκλογική περίοδο των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.
H τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά, ως προσωπική αμιγώς επιλογή του να συμπορευθούμε μαζί και η αποδοχή από πλευράς μου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο νίκης, ήταν για εμένα μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη συνάμα.
H ενασχόληση μου όλα αυτά τα χρόνια, μετά την τελευταία εκλογική μου αναμέτρηση το 2014, ήταν αμιγώς το παιδί μου και η επαγγελματική μου απασχόληση ως ελεύθερος επαγγελματίας.
H αποχή μου λοιπόν από τις πολιτικές εξελίξεις τα τελευταία 9 χρόνια, δίχως κάποιο ενεργό πρώτο ρόλο από το 2014 και μέχρι το 2023, και χωρίς καμία διοικητική θέση ουδέποτε στην ζωή μου, με κάνουν να συμπεράνω ότι όλοι εσείς οι 7.427 ενεργοί πολίτες που με ψηφίσατε, κατατάσσοντας με στην τρίτη θέση, εκφράσατε την ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται όπως και εσείς, δίνοντας καθαρή απόλυτα εντολή προς το πρόσωπο μου να προσφέρω για εσάς.
Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα να τιμήσω την κάθε ψήφο
εκ των 7.427 ψηφοφόρων μου και να καταφέρω να ικανοποιήσω την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπο μου, προσωποκεντρικά δίχως καμία παρεμβολή.
Θα είμαι δίπλα σας και αυτήν την πενταετία, προκειμένου να καταφέρουμε μαζί μια καλύτερη Δυτική Αττική σε όλα τα επίπεδα.