Ο ΟΛΕ σε «συνεργασία» με τη ΔΕΣΦΑ προχωρούν τα άκρως επικίνδυνα σχέδιά τους για μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου με βυτιοφόρα από την προβλήτα του Περάματος περνώντας μέσα από κατοικημένες περιοχές ως την Εθνική Οδό.

Δεν θα δεχτούμε να περνούν καθημερινά «κινούμενες βόμβες» μέσα και γύρω από τα σπίτια μας περιμένοντας πότε και πού θα συμβεί «το μοιραίο».

Δεν θα δεχτούμε  να περνούν καθημερινά βυτία με πάνω από 20 τόνους LNG από στενούς και επικίνδυνους δρόμους δίπλα από τα ΕΛΠΕ, το εργοστάσιο ρητίνης, τα πυρομαχικά του στρατοπέδου, με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να εκκενωθεί η περιοχή σε ακτίνα 2.8οο μέτρων! Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να χρειαστεί να εκκενωθεί όλη η Ν. Πέραμος!

Ίσως  η ΔΕΣΦΑ να επιχειρήσει να «ξεμπερδεύει» κάνοντας κάποια έργα στην προβλήτα του Περάματος για να «νομιμοποιήσει» τη μεταφορά με βυτία.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές μας και τη ζωή των παιδιών μας! Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις περιουσίες των κατοίκων, το Περιβάλλον που με τόσο κόπο προσπαθούμε να προστατεύσουμε.

Δε θα γίνουμε θυσία για τα κέρδη κάποιων εταιρειών όσο μεγάλες κι αν είναι, όσο κι αν αποτελούν «εθνικό πυλώνα»!

Ας σταματήσουν να πετάνε το μπαλάκι σε Ελευσίνα-Μέγαρα! Το Θριάσιο και η Μεγαρίδα δεν μπορούν να δεχτούν άλλη επιβάρυνση!

Αυτοί μπορεί να βάζουν πάνω απ’ όλα τα κέρδη, ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Δε θα αφήσουμε να περάσουν τα «βυτία του θανάτου» από τους δρόμους που μετακινούμαστε καθημερινά εμείς και τα παιδιά μας! Δεν θα αφήσουμε να περάσουν δίπλα από τα σπίτια και τις περιουσίες μας, με κίνδυνο από τη μια στιγμή στην άλλη να χάσουμε τα πάντα!

Δε θα δεχτούμε άλλη υποβάθμιση στην περιοχή μας! Καίγονται τα δάση μας κι ανοίγει η όρεξή τους για ανεμογεννήτριες.

Τρέμουμε στην πρώτη βροχή μη μας πάρει το ποτάμι κι ακόμα να δούμε αντιπλημμυρικά έργα! Σχέδια για βωξίτη, σχέδια για σκουπίδια, ΩΣ ΕΔΩ! Δίνουμε αγώνα για την περιοχή μας, για το Περιβάλλον, για τη ζωή που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας!

 ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:00 ΩΣ ΤΙΣ 12:00!

 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ.

ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!

Σωματεία, Σύλλογοι και Φορείς Μεγάρων, Ν. Περάμου και Ελευσίνας