• Επίκαιρο άρθρο του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της “ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” Σπύρου Σταμούλη

«Φίλες και φίλοι έφτασε λοιπόν η ώρα να πάμε στην κάλπη, με μοναδικό σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας. Φτάνοντας στο τέλος της προεκλογικής περιόδου όλοι (ακούσατε-ακούσαμε) τις θέσεις και τα προγράμματα όλων των συνδυασμών.

Έχοντας συμμετάσχει σε μια έντονη προεκλογική περίοδο, με ευγενή άμιλλα, σοβαρότητα και σεβασμό προς όλους του υποψήφιους Συμβούλους όλων το Συνδυασμών, είμαι υπερήφανος,  που συμμετέχω στο Συνδυασμό της Ένωσης Πολιτών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μεγάρων- Νέας ΠεράμουΓρηγόρη Σταμούλη. 

Ο Γρηγόρης Σταμούλης από την πρώτη μέρα, που ανέλαβε το δύσκολο έργο της διοίκησης του Δήμου, παράλληλα έβαλε πολλά  στοιχήματα, για την σωτηρία του Δήμου μας.

  • Οικονομική εξυγίανση του Δήμου.
  • Διαχείριση φυσικών καταστροφών.
  • Πανδημία.
  • Οικονομική και ενεργειακή κρίση.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Έργο πλούσιο και αδιαμφισβήτητο.

83 Έργα ( όχι μακέτες) Είναι πραγματοποιημένα και άλλα 32 είναι ήδη σε εξέλιξη..

  • Βραβεία και Διακρίσεις:

9  Βραβεία, με κορυφαίο το Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας, για Καλή Διακυβέρνηση του Δήμου.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει και επιβάλλεται να έχει συνέχεια .

Φίλες και φίλοι ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κι εγώ ανάμεσα σε πολλούς άλλους εκλεκτούς συμπολίτες, ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για έναν Δήμο σύγχρονο Ευρωπαϊκό και βελτιωμένη ποιότητα ζωής  για εμάς και τα παιδιά μας.

  • Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς…

Περάσαμε πολλά και τα καταφέραμε.

  • Συνεχίζουμε με Γνώση, Εμπειρία, Συνέπεια και Σταθερότητα. 
  • Συνεχίζουμε με ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
  • Συνεχίζουμε με ΔΗΜΑΡΧΟ τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ!

Σας ευχαριστώ πολύ…