Εκτός  από την μεγαλύτερη ομελέτα, και άλλες πολλές εκπλήξεις θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να … γευθούν όλοι όσοι βρεθούν στην «13η Μεγάρων Γη».

Έτσι, με πρωτοβουλία του προέδρου του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού  Μεγάρων Παναγιώτη Παπαπαύλου που βρήκε άμεση ανταπόκριση από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και την διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ., θα παρασκευαστεί και μουσταλευριά από φρέσκο μούστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. 

«Ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Μεγάρων, ο αρχαιότερος συνεταιρισμός της Ελλάδας, έτος ιδρύσεως 1908, μας προσκαλεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, να πατήσουμε σταφύλια μαζί με το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου «Αλκάθους και Καρία».

Στο πατητήρι , το οποίο θα έχει στηθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό στο Άλσος Θεόγνιδος, στην «13η Μεγάρων Γη», οι σπουδαστές της σχολής le Monde θα παρασκευάσουν επιτόπου φρέσκο μούστο και μουσταλευριά!

Αυτό το ιδιαίτερο παραδοσιακό γλύκισμα, ήρθε η ώρα να το γευτούμε με φρέσκο μούστο!

Στην συνέχεια ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Μεγάρων «Gerania wines»  μας προσκαλεί σε ένα όμορφο ταξίδι οινογνωσίας με σκοπό να γνωρίσουμε και να γευθούμε τα πολυβραβευμένα κρασιά του!

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κύριο Παναγιώτη Παπαπαύλο για την πρωτοβουλία και την ανταπόκριση του στο κάλεσμα του Δημάρχου και της ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

Περισσότερα για τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Gerania wines» εδώ: https://www.geraniawines.gr/