Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουλίου, το camp που είχε διοργανώσει η διοίκηση της Μικρασιατικής, το οποίο όπως είπε ο προπονητής Γιώργος Καραμπλάκας θα γίνει πλέον θεσμός για τον σύλλογο.

Στην τελετή λήξης, προσκεκλημένος της διοίκησης αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Καραμπλάκα ήταν ο παλαίμαχος Πολωνός επιθετικός του Παναθηναϊκού, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους striker που πέρασαν από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με πολλά και σπουδαία γκολ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Τον παλαίμαχο άσο του τριφυλλιού καλωσόρισε ο πρόεδρος  του Α.Ο. ΜΙΜΑΣ Μανώλης Κάμπαξης αλλά και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Ηρόδωρος» Σπύρος Τσιούνης, ο οποίος του απένειμε και τιμητική πλακέτα.

Από την πλευρά του ο Κριστόφ Βαζέχα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του camp επισημαίνοντας τους πως η ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο απαιτεί θυσίες, προπόνηση, αλλά και προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει.

Τέλος ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έδωσε μετάλλια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στο camp ενώ φωτογραφήθηκε με αρκετούς φιλάθλους που ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν, βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον Κριστόφ Βαζέχα.