Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΔΗΚΕΔΗΜΕ, προστέθηκαν Νέα Βιβλία εικαστικού περιεχομένου χάρη στη  γενναιόδωρη και ευγενική Δωρεά του Ιδρύματος Ελίζας & Βασίλη Γουλανδρή.

Οι νέες συλλογές  – 50 τίτλοι νέων βιβλίων για κάθε βιβλιοθήκη – αφορούν ιδιαίτερα προσεγμένες εκδόσεις που περιλαμβάνουν έργα Ελλήνων και ξένων μεγάλων ζωγράφων και εικαστικών δημιουργών που προστέθηκαν στους καταλόγους των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μεγάρων και Νέας Περάμου και είναι ήδη στην διάθεση του αναγνωστικού κοινού του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ιωάννης Καλλιπόζης δήλωσε “ότι η ευγενική προσφορά των  εξαίρετων εκδόσεων του Ιδρύματος Ελίζας & Βασίλη Γουλανδρή, πιστεύουμε θα προάγει και αναπτύξει περαιτέρω την φιλαναγνωσία μεταξύ των συμπολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε την ποσοτική όσο και ποιοτική αναβάθμιση των βιβλιοθηκών μας για να παραμείνουν οι βιβλιοθήκες μας μια πλούσια και ζωντανή πηγή γνώσης”.

Ενδεικτικοί τίτλοι  των Νέων Βιβλίων που προστέθηκαν στις Βιβλιοθήκες εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/1Gcv1mr7egWcHLvxHNIBXydTDO4U9-Trz?usp=sharing