Με αφορμή την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν που βρίσκει το Βύζαντα στη Γ’ Εθνική η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και συγκεκριμένα των Βουλευτών Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., του Αντιπροέδρου της Βουλής Αθ. Μπούρα, του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα και του Γραμματέα της Βουλής Ευαγ. Λιάκου.

Την ΕΠΣΔΑ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρο του ΑΟ ΜΙΜΑΣ Μαν. Κάμπαξης ενώ παρευρέθηκαν από τους παλαίμαχους οι Γιαν. Σταυράκης και Νικ. Κυριακόπουλος αλλά και πολλοί φίλαθλοι.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα βρέθηκε στο γήπεδο ενωμένη, αφού στη τελετή εκτός από την αντρική ομάδα το παρών έδωσαν όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας μαζί με τους προπονητές Ιερ. Μαργέτη, Γιαν. Ρόκα, Πάικ. Λεβεντούρη, Χαρ. Κουστέρη αλλά και τον προπονητή της αντρικής ομάδας Δημ. Καλύκα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Αναστάσιος ενώ τους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και τους φιλάθλους καλωσόρισε η πρόεδρος της ομάδας Γιαν. Ρήγα ευχόμενη στους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύλλογο, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΔΑ.