Τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μαργέτη γνωστοποιούν μέλη του υπό σύσταση συνδυασμού. Κάνοντας λόγο για έναν υποψήφιο με «αγωνιστικό φρόνημα, μαχητικότητα, ευγένεια και ήθος» οι υποστηρικτές του κ. Μαργέτη επισημαίνουν ότι ο αγώνας που έχει ξεκινήσει μαζί του έχει ως αφετηρία και ορίζοντα την αλλαγή του σκηνικού και ιδιαίτερα της νοοτροπίας που όπως τονίζεται «κρατά το τόπο μας καθηλωμένο».

Αναλυτικά η επιστολή…

«Αγωνιστικό φρόνημα, μαχητικότητα, ευγένεια και ήθος. Αυτά χαρακτηρίζουν τον συμπολίτη μας Παναγιώτη Μαργέτη.

Γι’ αυτό συμπορευόμαστε μαζί του και στηρίζουμε την υποψηφιότητά του για το Δημαρχιακό Αξίωμα.

Ο αγώνας που έχουμε ξεκινήσει μαζί με τον Μαργέτη έχει ως αφετηρία και ορίζοντα την αλλαγή του σκηνικού και της νοοτροπίας που κρατά τον τόπο μας καθηλωμένο.

Περιστοιχίζεται και από ανθρώπους των επιστημών και της αγοράς και του μόχθου (επαγγελματίες, αγρότες, επιχειρηματίες) και της νεολαίας που αναζητά ένα μέλλον ελπιδοφόρο. Οι πόλεις μας έχουν ανάγκη από καλό σχεδιασμό, ιεράρχηση των αναγκών και αναπτυξιακό σχέδιο τεκμηριωμένο, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση έργων ουσίας από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Εθνικούς Πόρους.

Θεωρούμε Κοινωνικό Κεφάλαιο αποφασιστικής σημασίας τις διασυνδέσεις με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και τους φορείς διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Σε μια εποχή ραγδαίων τεχνολογικών και πολιτισμικών εξελίξεων η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να αρκείται στο να διαχειρίζεται απλώς μια καθημερινότητα χωρίς προοπτική.

Στη βάση αυτή, χτίζουμε μέρα με τη μέρα έναν δημοτικό συνδυασμό δυναμικό, πολυσυλλεκτικό, ανοιχτό στο διάλογο με την κοινωνία για να πετύχουμε όλα εκείνα που οραματίζονται οι συμπολίτες μας.

Μέλη του συνδυασμού

Του Υποψηφίου Δημάρχου Μεγάρων – Νέας Περάμου Παναγιώτη Μαργέτη»