Πυρά κατά του Δημάρχου Μεγαρέων  Γρηγόρη Σταμούλη εξαπολύουν σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, η Πρόεδρος Αλεξάνδρα Μπαλτσιώτου και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κινέτας.

Στο εν λόγω δελτίο, καταγγέλλουν ότι κατ’ απαίτηση του Δημάρχου αποπέμφθηκαν από σύσκεψη με θέμα τα εκτελεστέα από την Περιφέρεια έργα, όλοι οι παρόντες Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ενέργεια του Δημάρχου Μεγαρέων «αποτελεί συνέχεια της πάγιας τακτικής απαξίωσης, του με καθολική συμμετοχή εκλεγμένου Κοινοτικού Συμβουλίου της Κινέτας».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου…

«Την Τρίτη 20/9/2022, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σταμούλη, συνεκλήθη σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα Κινέτας – με θέμα τα εκτελεστέα από την Περιφέρεια Αττικής έργα – με τη συμμετοχή του του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Λ. Κοσμόπουλου, του υπεύθυνου αντιδημάρχου και του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και επιβλέποντος της αρμόδιας τεχνικής εταιρίας καθώς και άλλων παραγόντων.

Κατ΄ απαίτηση του Δημάρχου αποπέμφθηκαν από τη σύσκεψη όλοι οι παρόντες Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Θωρούμε την ενέργεια του Δημάρχου επιεικώς απαράδεκτη και παντελώς αντιδημοκρατική, καθώς αποτελεί συνέχεια της πάγιας τακτικής απαξίωσης, του με καθολική συμμετοχή εκλεγμένου Κοινοτικού Συμβουλίου της Κινέτας.

Αιδώς Αργείοι»!

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κινέτας