Την Κυριακή 8 Μαΐου πραγματοποιούνται στο Κίνημα Αλλαγής οι εκλογές ανάδειξης τοπικών οργάνων, συνέδρων και ονόματος της παράταξης.

Στα Μέγαρα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα και δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος αλλά και όσοι εγγραφούν μέχρι εκείνη την στιγμή.

Υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής θα είναι ο εκδότης μας Αντώνης Υψηλάντης, ο οποίος αφήνει πλέον την προεδρεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων – Νέας Περάμου αλλά και παρακαταθήκη ένα μεγάλο έργο με παρεμβάσεις για πολλά θέματα που αφορούσαν τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, διεκδικώντας μια θέση στη Νομαρχιακή Επιτροπή.


Τι δηλώνει ο Αντ. Υψηλάντης

«Μετά από 7 χρόνια στο «τιμόνι» της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην διαδρομή μου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Με μεγάλη συγκίνηση αφήνω το μετερίζι της Τοπική Οργάνωσης, για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο μετερίζι της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής.

Υπερήφανος που μαζί με τους συντρόφους μου στην Τοπική Οργάνωση Μεγάρων – Νέας Περάμου στα «πέτρινα χρόνια»  κρατήσαμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ «ζωντανό» στην κοινωνία, παραδίδω στους επόμενους μια Τοπική Οργάνωση με δυναμική και προσφορά στις τοπικές κοινωνίες των πόλεών μας.

Το έργο μου κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Γραμματέας πιστεύω ότι ήταν σημαντικό και προς όφελος των συμπολιτών μου και του Δήμου μας.

Πλέον ήρθε η ώρα να κριθώ από τους συμπολίτες μου.

Γι’ αυτό και με την σύμφωνη γνώμη των συμπολιτών μου θέλω να είμαι ΠΑΡΩΝ για να διεκδικήσω μαζί τους, ακούγοντάς τους, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους, ένα καλύτερο μέλλον για τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, τη Δυτική Αττική, για την Ελλάδα μας αλλά και για την παράταξη μας.

Καλώ τους συμπολίτες μου, μέλη και φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου στη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, αλλά και να μου δώσουν την δυνατότητα να εκλεγώ ΣΥΝΕΔΡΟΣ.

Γιατί επιβάλλεται η μεγαλύτερη σε συμμετοχή κάλπη στην Δυτική Αττική, αυτή των Μεγάρων να έχει τον δικό της εκπρόσωπο.

Την Κυριακή 8 Μάη ψηφίζουμε και στα Μέγαρα για ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ!

Ευθύνη όλων μας είναι να ζήσει ξανά ο ελληνικός λαός μέρες Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Εθνικής Αξιοπρέπειας μέσα από την Αναγέννηση και την Ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό θα επιτευχθεί με ένα Νέο Συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό, μέσα από ένα νέο μείγμα πολιτικών και συγκεκριμένων δεσμεύσεων, με προτάσεις που θα δίνουν απαντήσεις στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ραντεβού στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων. Ξεκινάμε δυναμικά!

Αντώνης Γ. Υψηλάντης

Συντονιστής Γραμματέας Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. – Δυτική Αττική

Υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτ. Αττικής».