Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο κομμάτι της εφημερίδας μας, στο πανηγύρι το Αη – Γιάννη, βγήκαν πολλές παραπολιτικές ειδήσεις.

Εμείς αυτό που παρατηρήσαμε από ψηλά που καθόμασταν εκεί δίπλα στην εκκλησία, ήταν πως τα σχήματα αρχίζουν να διαμορφώνονται.

Φάνηκαν όχι μόνο κάποια από τα σχήματα, αλλά  ακόμη και οι … ζυμώσεις που γίνονται.

Εκτός από τους διοικούντες που όπως ήταν λογικό ήταν στις πρώτες θέσεις μαζί με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο και τους Βουλευτάδεςτην  αντιπολίτευση όπου ήταν σύσσωμοι όλοι μαζί σε ένα τμήμα της εξέδρας των επισήμων, με τον Κλεάνθη να δείχνει δυναμική έχοντας κοντά του όλη την δημοτική ομάδα, λίγο πιο μπροστά ο γιατρός ο Σωτήρης με τον Γιώργο τον πρόεδρο και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης από τη Νέα Πέραμο, και πιο δίπλα ο Σπύρος ο ανεξάρτητος και π. αντιδήμαρχος δίπλα – δίπλα με έναν άλλον τ. αντιδήμαρχο τον Γιώργο που «κινείται» όπως λένε οι πληροφορίες μας για να αυξήσει την δυναμική της ανεξάρτητης κίνησης, έχοντας ενδεχομένως άσο στο μανίκι του.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως σχεδόν ενάμισι χρόνο πριν τις εκλογές τα πάντα «κινούνται» σε ρυθμούς των δημοτικών εκλογών του 2023.

Ζυμώσεις … μαγειρέματα, αλλά και επαφές έχουν την τιμητική τους.

Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα σχήματα αρχίζουν να διαμορφώνονται!