Με ένα σχόλιο που αναρτήθηκε στην σελίδα της ΑΙΧΜΗΣ με αφορμή την δημοσιοποίηση της επιστολής που μας απέστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπ. Κορώσης, καταθέτει την άποψή της η συμπολίτισσά μας – μέλος των «Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου» κα Θωμαΐς Λιώτα.

Η κα Λιώτα μεταξύ άλλων δεν διστάζει να υποστηρίξει πως η διοίκηση αλλά και η αντιπολίτευση θα πρέπει να αντισταθμίσει τα όποια εκατομμύρια ευρώ έρθουν, στις περιοχές που πλήττονται από την διέλευση του καλωδίου, όπως η Πάχη, η Νέα Πέραμος αλλά και το Βουρκάρι, διαπιστώνοντας πως ο κ. Κορώσης παρά την ανεξαρτητοποίησή του ρίχνει το βάρος της δημοσίευσής του στην αντιπολίτευση, δίχως να καταγγέλλει τις ενέργειες της διοίκησης από την αρχή του έργου μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Λιώτα

«Δυστυχώς κύριε Κορώση πέρα του γεγονότος πως κανένας δεν είχε υψώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά του καλωδίου, όπως αναφέρετε, αλλά και οι σύλλογοι και ο κόσμος και μέρος της αντιπολίτευσης ήταν κατά της όδευσης του καλωδίου (αλλαγή όδευσης με άλλα λόγια) και όχι να μην γίνει καθόλου το έργο, διαπιστώνουμε πως όχι μόνο δεν έχετε πραγματικά προτείνει έργα τα οποία θα μείνουν στον δημότη, αρχίζετε να φαίνεται πως παρά την ανεξαρτητοποίησή σας ρίχνετε το βάρος της δημοσίευσής σας στην αντιπολίτευση, αντί να καταγγείλετε τις ενέργειες της διοίκησης από την αρχή του έργου (διαβούλευση, κτλ) μέχρι και σήμερα, μάλλον επειδή ήσασταν τότε μέρος αυτής.

Και τέλος αυτό που θα έπρεπε να γίνει δεν είναι ούτε του Κατσούλη το Μαντράκι, ούτε τα απορριμματοφόρα που ονειρεύεται η διοίκηση, αλλά έργα με όραμα που πραγματικά θα απεγκλωβίσουν την κατάντια του τόπου μας και μιλώ για τις περιοχές που θα περάσει το καλώδιο. Η Πάχη η Νέα Πέραμος και το Βουρκάρι είναι αυτές οι περιοχές και θα πρέπει η διοίκηση αλλά και η αντιπολίτευση να αντισταθμίσει τα όποια εκατομμύρια ευρώ σε αυτές και μόνο!»