Εκτός από την παραλία της Βαρέας, η κακοκαιρία «Διομήδης» έπληξε και τον Ντουράκο καταστρέφοντας τον δρόμο στην περιοχή «Δελφινάκια».

Για το πρόβλημα είχε ενημερωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων Κώστας  Φυλακτός ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα.

Με μέσα του δήμου παρενέβη και αποκατέστησε το σπασμένο δρόμο στη περιοχή, δείχνοντας ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα και δίνει λύσεις άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την αποκατάσταση του σπασμένου δρόμου στην θέση «Δελφινάκια» στο Ντουράκο Αλεποχωρίου ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας με την συνδρομή του εργατοτεχνικού προσωπικού του δήμου καθάρισε και το ρέμα στην περιοχή «Αη Γιώργης» λίγο πιο πάνω από το Ντουράκο.

Σε αυτό το σημείο και με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια έχουν πλήξει την Κινέτα και το Αλεποχώρι αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, πρέπει να επισημάνουμε πως η κίνηση του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη να ορίσει Αντιδημαρχεία Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον Κώστα Φυλακτό ήταν ουσιαστική.