Όπως είχαμε πρώτοι δημοσιοποιήσει, με ενέργειες του δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλη και με την αρωγή του διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε. κ. Χρ. Ροϊλού το Κέντρο Υγείας Μεγάρων θα λειτουργεί πλέον ως Κέντρο Εμβολιασμού για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή μας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Ελ. Καρανάσιου.

Πρόκειται για μια ευσυνείδητη υπάλληλο η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά ούτως ώστε το Κέντρο Υγείας Μεγάρων να έχει την καλύτερη στελέχωση τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικά μέσα, με σκοπό να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους πολίτες.

Η κ. Καρανάσιου έχοντας στο πλευρό της την υποδιευθύντρια κ. Ιωαννίδου και τον παιδίατρο κ. Καραγκούνη προχώρησαν στις σχετικές ανακοινώσεις, αφού πρώτα ευχήθηκαν στους συμπολίτες μας με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς. Όλοι τόνισαν ξανά τη σημασία που έχει ο εμβολιασμός για όλους μας ώστε να αποφευχθούν νοσηλείες αλλά και να χαθούν ανθρώπινες ζωές, καλώντας τους γονείς να μην διστάσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Όπως έγινε γνωστό για να εμβολιαστεί ένα παιδί πρέπει ο γονέας να κλείσει ραντεβού μέσω του συστήματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα emvolio.gov.gr.

Μάλιστα (όπως επισημάνθηκε από την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας), για να καλυφθούν οι ανάγκες και για να μην υπάρχει ταλαιπωρία, θα γίνονται εμβολιασμοί παιδιών ακόμη και την Κυριακή. Οι ημέρες και οι ώρες εμβολιασμού είναι οι εξής:

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 14:00 – 20:00

Σάββατο 08:00 – 14:00

Κυριακή 08:00 – 20:00 μόνο για τον μήνα Ιανουάριο.