Η διοίκηση του Δήμου δεν σταματά ούτε στιγμή να ενδιαφέρεται, για τα θέματα του Δήμου και για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό έχει συνεχή επαφή και καλή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς και με την Περιφέρεια Αττικής. Έτσι λοιπόν με την συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έγινε κατορθωτό, να αυξήσει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων την επιχορήγησή του προς το Δήμο για την αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών».

 Ο Δήμαρχος Μεγαρέων  κ. Γρηγόρης Σταμούλης αναφέρει:

 «Καταφέραμε, σε συνεργασία με το υπουργείο υποδομών, να αυξήσει στα 9.600.000 € την επιχορήγηση προς το Δήμο Μεγαρέων το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων για αποκατάσταση φυσικών καταστροφών, ώστε να διατεθούν περίπου τα 6.000.000 € για αποκατάσταση υποδομών στην Κινέττα.

Είναι σε εξέλιξη η μελέτη του έργου.

Παράλληλα σε λίγες μέρες ξεκινάει στην Κινέττα το μεγάλο έργο των 19.000.000 €, που περιλαμβάνει και την γέφυρα της Πίκας.

Το έργο υδροδότησης της Κινέττας προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς τόσο για την κατασκευή των δεξαμενών όσο και για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς ύδατος.

Επίσης πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή της γέφυρας στην ΒΑΡΕΑ, που είχε καταστραφεί από την πλημμύρα.»