Απέφερε καρπούς η πίεση που άσκησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης προς τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό

Απέφερε καρπούς η πίεση που άσκησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης προς τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό για τον ορισμό και του Κέντρου Υγείας Μεγάρων ως Εμβολιαστικού Κέντρου για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Με συνοπτικές διαδικασίες και με απόφαση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων θα υπάρξει η δυνατότητα εμβολιασμού και παιδιών.

Την είδηση μας την γνωστοποίησε πριν λίγο ο ίδιος ο Δήμαρχος Μεγαρέων, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, με τον τελευταίο να του επιβεβαιώνει τα ευχάριστα – για την περιοχή μας – νέα.

Η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου για παιδιά από 5-11 ετών, θα ξεκινήσει στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων με την έλευση της νέας χρονιάς, αφού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στις 7 Ιανουαρίου 2022 θα παραληφθούν τα εμβόλια, οπότε από τις 10 Ιανουαρίου θα υπάρχει η δυνατότητα εμβολιασμού.

Οι εξελίξεις δικαιώνουν την διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων και επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της «ΑΙΧΜΗΣ», που την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της συνέντευξης του κ. Σταμούλη, έφερε στην επιφάνεια το μεγάλο αυτό θέμα που απασχολούσε πολλές οικογένειες τόσο από τα Μέγαρα όσο και από τη Νέα Πέραμο.