Δεκτή έγινε η τροπολογία του βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Ευάγγελου Λιάκου , που δίνει το «πράσινο φως» για τη δημιουργία μόνιμης μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή του Αλεποχωρίου.

Με βάση την τροπολογία, παρέχεται άμεση λύση στο θέμα της χωροθέτησης και νομιμοποίησης της μονάδας, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες υδροδότησης της περιοχής. Αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο ένα από τα βασικά προβλήματα, που απασχολούσε για χρόνια τους κατοίκους, την δημοτική αρχή αλλά και τον ίδιο τον βουλευτή.

Ο κ. Λιάκος, εδώ και μήνες βρισκόταν σε συνεχείς επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και το Υπουργείο προκειμένου να διεξαχθούν όλες οι αναγκαίες μελέτες που απαιτούνταν για την δημιουργία της Μονάδας.

Μάλιστα σε πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού κ. Κώστα Σκρέκα, στο Δημαρχείο Μάνδρας – Ειδυλλίας, παρουσία του κ. Λιάκου, του Δημάρχου κ. Χρήστου Στάθη και της Αντιδημάρχου κ. Σωτηρίας Αργυρίου, συζητήθηκαν ευρέως ζητήματα που απασχολούν του δημότες αλλά και τις μεγάλες προοπτικές που δημιουργούνται με την επίλυσή τους.

Σε δήλωση του, μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας, ο κ. Λιάκος, τόνισε την ικανοποίηση του, που μπόρεσε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για αυτό το χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Αλεποχωρίου.