Με επιστολή που απέστειλε στην Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, η «Ένωση Γονέων Δήμου Μεγάρων», ζητά την μέριμνα του Υπουργείου ώστε  με κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις να στηριχθούν οι μαθητές που σε λίγες ημέρες θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αφορμή της επιστολής που εστάλη και κοινοποιείται στο Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη αλλά και τους Βουλευτές Δυτικής Αττικής αποτέλεσε η δοκιμασία των μαθητών από την πυρκαγιά στην περιοχή μας, καθώς όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «τα παιδιά επηρεάστηκαν δυσμενώς είτε άμεσα είτε έμμεσα».

Αναλυτικά η επιστολή…

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ

Μετά από την τελευταία φυσική καταστροφή του τόπου μας με την πυρκαγιά στα Γεράνεια όρη, θεωρούμε αναγκαίο να ληφθεί μέριμνα για τους μαθητές και τις μαθήτριες που σε λίγες μέρες πρόκειται να διαγωνιστούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρακαλούμε να φροντίσετε με κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις να στηριχθούν τα παιδιά μας, τα οποία δοκιμάστηκαν από την πυρκαγιά στην περιοχή μας και επηρεάστηκαν δυσμενώς είτε άμεσα είτε έμμεσα, οπότε έχουν ανάγκη την συμπαράσταση της πολιτείας σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για το μέλλον τους καμπή της ζωής τους.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Μεγαρέων

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Σερτ

Ο Γραμματέας Ευάγγελος Παύλου