Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση εξαιτίας της πανδημίας covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του  Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων.

Με την βοήθεια του διαδικτύου η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Γιάννα Ρήγα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθ. Μπούρας και το μέλος του ΔΣ κα Κυριακή Μωραΐτη, συνδέθηκαν με το προσωπικό του νομικού προσώπου από όλες τις υπηρεσίες του και όλοι μαζί παρακολούθησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας που έκανε η Διευθύντρια του νομικού προσώπου  κ. Νικολέτα Σταυράκη.

Με μέριμνα της διοίκησης είχαν μοιραστεί στους υπαλλήλους συσκευασμένα κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίττας τα οποία συνολικά περιείχαν πέντε (5) φλουριά.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχαρίστησε την Πρόεδρο, τα Μέλη του Δ.Σ και τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η Πρόεδρος  του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Γιάννα Ρήγα με τη σειρά της απένειμε τα εύσημα στο προσωπικό του νομικού προσώπου για την προσφορά του σε μία δύσκολη για όλους μας χρονιά όπως ήταν το 2020 και το ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους. Τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη για  την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια.

Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθ. Μπούρας ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την πρόσκληση και αφού την συγχάρηκε για το σημαντικό έργο που γίνεται στο νομικό πρόσωπο ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα το νομικό πρόσωπο.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου ευχαριστούν θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους συμμετέχοντας στην διαδικτυακή εκδήλωση και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2022.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.