Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ανακοίνωσε πριν λίγο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι στην συνεδρίαση της Επιτροπής Μητροπολιτικού Σχεδιασμού έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Δήμου Μεγαρέων με αποτέλεσμα να εγκριθεί το ΓΠΣ των Μεγάρων.

Πρόκειται για μια σημαντική είδηση, αν αναλογιστούμε ότι για την έγκριση του ΓΠΣ που θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης αλλά και προστασίας της περιοχής μας, είχαν κοπιάσει διαχρονικά όλες οι διοικήσεις.

 

Τι δήλωσε αναλυτικά ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης

«Μεγάλη επιτυχία σήμερα για το Γ.Π.Σ. Μεγάρων. Στην αποψινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μητροπολιτικού Σχεδιασμού, μετά από ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις του Δήμου μας.

Η πολυπόθητη ανάπτυξη της περιοχής μας έρχεται. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι μελέτες για τα επιμέρους σχέδια. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους συνεργάτες μου στην μεγάλη αυτή επιτυχία, τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Κορώση, τον διευθυντή Δ.Τ.Υ, Κώστα Κάμπαξη, την αρμόδια τμηματάρχη, Αθηνά Βαλτά. Ένα νέο ξεκίνημα για την περιοχή μας αρχίζει».