Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 εκπρόσωποι του συνδυασμού μας “Μαζί με Όραμα”, συναντήθηκαν με το νέο Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα. Αφού εξέφρασαντα συγχαρητήρια τους για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζήτησαν τόσο για τα γενικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας όσο και για τα ζητήματα της περιοχής μας.

Για όλους όσους γνωρίζουν το ήθος, τη μόρφωση και τη δράση του συντοπίτη μας Γιώργου Κωτσηρα αποτελεί τιμή και δικαίωση η απόφαση του Πρωθυπουργού μας να του αναθέσει μια τόσο υπεύθυνη και ευαίσθητη θέση.

Στη συνάντηση  ο Υφυπουργός, όπως άλλωστε έχει πράξει μέχρι σήμερα, έδειξε το ενδιαφέρον του για την τοπική κοινωνία και μας διαβεβαίωσε ότι είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει σε προτάσεις που αναβαθμίζουν το δήμο Μεγαρέων αλλά και έτοιμος να προσφέρει τη βοήθεια του για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

”Ευχόμαστε για άλλη μια φορά καλή θητεία στο Γιώργο Κώτσηρα και ευελπιστούμε στη συνεργασία του για το καλό του Δήμου μας”, καταλήγει το δελτίο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού “Μαζί με Όραμα”.