Το silver βραβείο των Estia Awards 2021 κέρδισε ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Γκάγκος για τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων του Pochette café-bistrot.

Το café-bistrot που κοσμεί την περιοχή μας θυμίζοντας επιχείρηση Βορείων Προστείων, εδρεύει στην πλατεία Λυτάρα στα Μέγαρα και σύμφωνα με τους ειδικούς, κατέκτησε επάξια τον τίτλο, ως ένας χώρος που που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αίσθηση της οικειότητας με την υψηλή αισθητική.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα βραβεία Estia Awards είναι αυτά που για τέταρτη συνεχή χρονιά ανέδειξαν τους «μαχητές» της εστίασης, βραβεύοντας τις πιο αξιόλογες και  καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, τα Estia Awards επιβράβευσαν την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής εστίασης. Στον διαγωνισμό εντάχθηκε μάλιστα ειδική κατηγορία για πρακτικές προσαρμογής των επιχειρήσεων εστίασης στα νέα υγειονομικά δεδομένα.