Ένα αίτημα ετών, κυρίως από τους κατοίκους  του κέντρου της πόλης των Μεγάρων όπως διαφαίνεται θα γίνει πράξη. Πρόκειται για την δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ στο  εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που είναι ιδιοκτησίας της ΔΕΗ, και βρίσκεται στην γωνία των οδών Σωτ. Δρίτσα και Γ. Σχινά. Μια θετική εξέλιξη που εκτός του ότι θα επιλύσει πολλά προβλήματα στον τομέα της κυκλοφορίας αλλά και της στάθμευσης των οχημάτων, θ’ αλλάξει πλήρως την εικόνα σε έναν χώρο που επί αρκετά χρόνια αποτελούσε εστία μόλυνσης στο κέντρο των Μεγάρων, με τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια να έχουν την … τιμητική τους, αλλά και τους αρουραίους να δημιουργούν  αρκετά προβλήματα για την δημόσια υγεία.

Την δημιουργία χώρου στάθμευσης στο εγκαταλελειμμένο επί χρόνια οικόπεδο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην γωνία των οδών Σωτ. Δρίτσα και Γ. Σχινά προανήγγειλε ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης

Το έργο προανήγγειλε με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Υπογράψαμε σύμβαση με την ΔΕΗ, για να γίνει χώρος ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων το οικόπεδο της, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Μεγάρων, γωνία των οδών Σωτ. Δρίτσα και Γεωρ. Σχινά. Επιτέλους, μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολλές πιέσεις, τα καταφέραμε και έτσι θα λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα των πολιτών, που αφορά στην στάθμευση των οχημάτων τους στο κέντρο της πόλης».