Με άνεση πέρασε και από την Μαγούλα ο Βύζας, επικρατώντας με 1-4 του τοπικού Αστέρα. Οι κιτρινόμαυροι του Τάκη Χριστόπουλου πέτυχαν την 6η σερί νίκη τους και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ. Δυο τέρματα για τους κιτρινόμαυρους πέτυχε ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, και από ένα οι Τοπτίδης και Παπαδάκης.

Η ομάδα του Βύζαντα αν και φαίνονταν ότι θα ”καθάριζε” το παιχνίδι εύκολα καθώς είχε ήδη πετύχει δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο, εντούτοις ”καρδιοχτύπησε” προσωρινά, καθώς η ομάδα της Μαγούλας  μείωσε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό με σουτ του Σωπιάδη, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Όμως οι κιτρινόμαυροι έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να απλουστεύσουν τα πράγματα πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα σε ένα εύκολο ποδοσφαιρικό απόγευμα γι’ αυτούς, όπως αποδεικνύει και το τελικό 1-4.

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Χάρμπαλης (46ο Καμπόλης), Παικόπουλος, Δρυμούσης, Μουσκάι (71ο Φουρνάρης), Μενδρινός, Χατζημελετιάδης, Παπαδάκης (74ο Μαρκόπουλος), Σαχόλι (59ο Μαυρονάσος), Τοπτίδης (80ο Σταφάι)