Συνάντηση με τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γ. Κώτσηρα είχε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μεγαρέων κ. Σπ. Τσιούνης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και συγκεκριμένα αναλύθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τις συμβάσεις των καθαριστριών την σχολική περίοδο 2020-2021, αλλά και με την λήψη έξτρα επιχορήγησης για τους σχολικούς τροχονόμους οι οποίοι δεν δούλεψαν την περίοδο της καραντίνας.

Επίσης στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν και οι επιχορηγήσεις από το υπουργείο εσωτερικών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, καθώς και το πρόβλημα της φύλαξης των σχολείων που είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Τέλος τόσο ο κ. Κώστηρας, όσο και ο κ. Τσιούνης αποφάσισαν να κινηθούν από κοινού ώστε όλα τα κυλικεία των σχολείων μας να εφοδιαστούν με βιολογικά προϊόντα ντόπιων παραγωγών, συμβάλλοντας στην τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ήταν μια συνάντηση που επεδίωξε ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μεγαρέων, ώστε με την αρωγή του βουλευτή Δυτ. Αττικής του κυβερνώντος κόμματος να δοθούν λύσεις που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.