Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι  σάπιοι κάδοι φορτηγού που μετέφερε κοπριά, ήταν η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα, με αποτέλεσμα αυτή να χυθεί στο δρόμο, δημιουργώντας μια αφόρητη κατάσταση στην περιοχή.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή ”Νάστου Μάντρα” παράλληλα του Γερμανικού δρόμου, με τους εργάτες του ιδιοκτήτη του φορτηγού να τρέχουν και να μην φτάνουν προσπαθώντας να συμμαζέψουν τα … ασυμμάζευτα.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν περίοικοι της περιοχής, η δυσοσμία είναι έντονη, παρότι έγινε προσπάθεια καθαρισμού του δρόμου. Οι ”φωνές” όλων έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο που μεταφέρεται η κοπριά από τα πτηνοτροφεία προς τα εργοστάσια επεξεργασίας, καθώς άπαντες πιστεύουν πως αυτή πρέπει να μεταφέρεται από πιστοποιημένα φορτηγά που να πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο κάποιοι, να μην υπολογίζουν κανέναν και  προς ίδιον όφελος να λειτουργούν όπως τους βολεύει. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να καταγράψουμε τέτοιου είδους συμβάντα και γι’ αυτό πιστεύουμε πως κάτι πρέπει να γίνει ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Θεωρούμε ότι ο κ. δήμαρχος πρέπει να παρέμβει άμεσα ενεργοποιώντας την ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ώστε να μπει τέλος στην ασύδοτη αυτή κατάσταση.