Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το μπάσκετ και όλη την κοινωνία ελέω κορονοϊού η αντρική ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου  –  Μεγάρων κατάφερε να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τελικά να ανέλθει κατηγορία.  Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον ιστορικό σύλλογο που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια. Στον σύλλογο όμως δεν πανηγυρίζουν μόνο για την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Α ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και για την άνοδο της ομάδας των Παίδων στην Β ΕΣΚΑΝΑ. Μια ακόμη σημαντική επιτυχία που δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται και στα τμήματα υποδομής.


Για δίκαιη άνοδο κάνουν λόγο στο blogspot της ομάδας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Μία δίκαιη άνοδος που κερδήθηκε μέσα στα παρκέ όπου αποδείξαμε ότι διαθέταμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κάτι το οποίο πιστωθήκαμε με την πολυπόθητη άνοδο.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές, ξεκινώντας από τους αθλητές που ίδρωσαν την φανέλα, τον προπονητή μας coach Βασίλη Μαρίνο και όλο το staff που στάθηκε δίπλα του όλη την σεζόν, τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Ασημόπουλο, τον Έφορο Παύλο Καπέτση, τον Team Manager Νάσο Καρανίκα , τον γιατρό Τζώρτζη Σκιαδόπουλο, την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα και φυσικά τον θαυμάσιο κόσμο μας που γέμιζε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και έδινε τον παλμό σε κάθε αναμέτρηση!

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν το υπέροχο κλίμα στις τάξεις της ομάδας το οποίο δεν διαταράχθηκε ουδεμία στιγμή.

Αυτή είναι και η αφετηρία μας για τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας στα σαλόνια της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Τολμάμε και συνεχίζουμε δυναμικά!! Επιμένουμε μπασκετικά. We are back Α ΕΣΚΑΝΑ»!