Απόφαση που αναρτήθηκε στο Διαύγεια (ΑΔΑ: 6ΒΩΙ46ΜΔΨΟ-Η10) με ημερομηνία 14 Μαΐου 2020, διαψεύδει  τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος  σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη  τον διαβεβαίωσε  ότι το δεν είναι στα σχέδια του Υπουργείου η δημιουργία δομής μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή μας.

Την στιχομυθία Δημάρχου και Υπουργού  έκανε γνωστή δημόσια ο κ. Σταμούλης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020. 

Δυστυχώς όμως για τον κ. Μηταράκη η απόφαση που αναρτήθηκε στο Διαύγεια με ημερομηνία 14 Μαΐου 2020 ( δηλαδή μια ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο) τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. 

Παρουσιάζουμε σήμερα μέσω της ιστοσελίδας μας την σχετική απόφαση, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με το ”παιχνίδι” που παίχθηκε εν κρυπτώ και πίσω από τις ”πλάτες” του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των πολιτών των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. 

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ξεκάθαρο ΕΜΠΑΙΓΜΟ, από την πλευρά του κ. Μηταράκη