Επιστολή προς τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου κ. Κ. Καράμπελα απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί με Όραμα» κ. Κλ. Βαρελάς.

Η επιστολή εστάλη με αφορμή την πρόσκληση για την διεξαγωγή κατεπείγουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή μας.

Ο κ. Βαρελάς ζητάει από τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου η εν λόγω συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη αλλά με την φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων εφόσον τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των. Μάλιστα ζητάει να κληθούν και να συμμετέχουν οι Βουλευτές της Δυτ. Αττικής, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης.

Τι αναφέρεται στην επιστολή

«Κύριε πρόεδρε, έπειτα από την πρόσκληση που αποστείλατε για διεξαγωγή κατεπειγουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη (19-5-2020/αρ. Πρωτ. 7668), σας ενημερώνουμε ότι λόγω της κρισιμότητας του θέματος αιτούμαστε η εν λόγω συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί δια ζώσης, δηλαδή με την φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Επίσης ζητάμε να προσκληθούν στην κατεπείγουσα αυτή συνεδρίαση οι βουλευτές Δυτικής Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής».

 

 

Εκ μέρους του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Ο επικεφαλής Κλεάνθης Βαρελάς