Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας προχώρησε σε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ύστερα από σχετική επιστολή του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, στην οποία παραθέτονται οι θέσεις και οι απόψεις του Συνδέσμου, καθώς και οι προτάσεις τους για την ασφαλή και άμεση επαναλειτουργία των ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Ο Γιώργος Κώτσηρας κατέθεσε, επίσης, Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καταθέτοντας τις προτάσεις της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων και Ιδιοκτητών Catering για τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας των χώρων δεξιώσεων και κέιτερινγκ, καθώς και τα αιτήματα του κλάδου τους έπειτα από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Καθώς η οικονομία επιδιώκει να ξαναβρεί τον βηματισμό της, η προστασία της απασχόλησης αποβλέπει στην στήριξη των ανθρώπων που κινούν τα νήματα της παραγωγής, λαμβάνοντας πάντα και σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Προχωράμε αποφασιστικά, με αισιοδοξία και δυναμισμό, στην επόμενη μέρα.»