Τις τελευταίες μέρες επικρατούν στη χώρα μας πρωτόγνωρες στιγμές. Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας ανεξαιρέτως, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που έχει επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας.

Ο εχθρός είναι αόρατος αλλά δυστυχώς υπαρκτός, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για χαλαρές και ανεύθυνες αντιδράσεις. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κρίσιμη κατάσταση είναι να φερθούμε έξυπνα και υπεύθυνα, υπακούοντας τις αρμόδιες αρχές.

Για να είμαστε λοιπόν ασφαλείς, εμείς αλλά και ο περίγυρος μας, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάμε στην εξάπλωση του ιού και σώζουμε τη δική μας ζωή αλλά και των άλλων. Η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα πρέπει να εξαλειφθούν και στη θέση τους να επικρατήσουν η λογική και η ατομική ευθύνη.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεάνθης Βαρελάς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου Μεγαρέων ώστε να ενημερώνεται για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας.

Τα δε μέλη του συνδυασμού μας είναι σε διαρκή ετοιμότητα  να συνδράμουν όπου και αν ζητηθεί.

Καλούμε όλους τους δημότες, τους κατοίκους, τους προσωρινά διαμένοντες αλλά και κάθε έναν που διαβιεί στην περιοχή του δήμου μας να δείξουν τη δέουσα υπευθυνότητα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.

Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής θα γίνει πιο σύντομα αν όλοι επιδείξουμε ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

 

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»