Πολιτική κόντρα με φόντο τις αποζημιώσεις των πληγέντων στην Κινέτα, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Ιερ. Πολυχρόνη και τα στελέχη της τοπικής της Ν. Δ.

Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του κ. Πολυχρόνη στην τελετή της κοπής της πίτας της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων, όταν προχώρησε σε συγκρίσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση της Ν.Δ., υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα στα προβλήματα που προέκυψαν στον δήμο μας και συγκεκριμένα στην Κινέτα μετά την πυρκαγιά και την πρώτη πλημμύρα, προχώρησε σε νομοθετικές ρυθμίσεις αποζημιώνοντας όλους τους πληγέντες, είτε αν επρόκειτο για κύρια, είτε για δευτερεύουσα κατοικία, κάτι που  – σύμφωνα με τον κ. Πολυχρόνη – δεν έχει κάνει σήμερα η κυβέρνηση της Ν.Δ. μετά την καταστροφή που άφησε πίσω του ο Γηρυόνης.

Όλα όσα είπε δημόσια ο κ. Πολυχρόνης, απέφεραν την αντίδραση του προέδρου Γ. Σακελλαρίου αλλά και των μελών της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ. που εξέδωσε απάντηση όπου ειρωνικά αποκαλεί  τον κ. Πολυχρόνη ως «σύντροφο Αντιδήμαρχο», αφήνοντας αιχμές για «άδειασμα» του Αντιδημάρχου ακόμη και στο Δήμαρχο.

Μετά την έκδοση της απάντησης επικοινωνήσαμε με τον κ. Πολυχρόνη, ο οποίος με μια λιτή δήλωση μας είπε: «Δεν εκφοβίζομαι με χωροφυλακίστικες λογικές. Θα παλεύω με τον τόνο μου σε όλους τους τόπους και όλους τους χώρους,(κομματικούς, αθλητικούς, κοινωνικούς), όσο και εάν από αυτό ενοχλούνται κάποιοι. Γιατί για μένα, πάνω απ’ όλα προέχει η προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μου».

ακολουθούν οι σύνδεσμοι με τα άρθρα αναλυτικά

Απάντηση στον «σύντροφο» Αντιδήμαρχο κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη

Παρουσία του Παν. Σκουρλέτη τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ