Επίθεση από Ρομά δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ιατρός στο Κέντρο Υγείας, επειδή  (σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες), ζήτησε να εξετάσει μόνο τον ασθενή, ενώ οι αθίγγανοι επέμεναν να μπουν και οι επτά (7) στο ιατρείο.

Όπως ήταν φυσικό, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο ένας εκ των αθιγγάνων να γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο τον ιατρό και να φύγει ανεμπόδιστα.

Πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους του Κέντρου Υγείας υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο (στα 2 τουλάχιστον σκηνικά), που το Σάββατο μαζί με άλλα τρία άτομα είχε επισκεφθεί και πάλι το Κέντρο Υγείας, όταν  μεθυσμένος προκάλεσε  μεγάλες φθορές στο χειρουργικό ιατρείο.

Απ’ ότι μάθαμε όμως, το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ακόμη … έρχεται!

Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν επίθεσης Ρομά σε ιατρό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, που δείχνει πως όσες προσπάθειες και αν γίνουν, από το Υπουργείο, από το δήμο, από τον σύλλογο των αθιγγάνων, υπάρχουν κάποιοι από την συγκεκριμένη ομάδα που δεν συμμορφώνονται. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή ανθρώπων που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων για να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους δημότες. Το χειρότερο είναι, πως με την αστυνομία απλό καταγραφέα των συμβάντων, η ανασφάλεια κυριαρχεί κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στην επίλυση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας και στην  επάνδρωση του με ειδικότητες ιατρών ώστε αυτό να λειτουργεί απρόσκοπτα και σε 24ωρη βάση.