Στο πρόσωπο αλλά και στην μεγάλη εμπειρία του Στ. Φωτίου επενδύει ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης, που αιφνιδίασε και τον όρισε αντιδήμαρχο.

Ο κ. Σταμούλης γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες στην περιοχή της Κινέτας, επένδυσε στον κ. Φωτίου ορίζοντας τον ως καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο για την Δημοτική Κοινότητα Κινέτας, προσθέτοντας στον τομέα ευθύνης του και την Διεύθυνση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων.

Ο κ. Φωτίου θα είναι αντιδήμαρχος με αντιμισθία καθώς με τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 751/17537/11-9-2019 απόφασης που όριζε ως αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας, παιδείας, απασχόλησης και πολιτισμού με αντιμισθία την κ. Ελ. Ρήγα, πλέον η τελευταία θα είναι άμισθη.

Η ανακοίνωση του ορισμού του κ. Σταύρου Ν. Φωτίου έτυχε ευρείας αποδοχής από πολλούς δημότες, οι οποίοι σε ανάρτηση στην σελίδα της εφημερίδας μας στο facebook έσπευσαν να τον συγχαρούν ευχόμενοι καλή και γόνιμη θητεία.

Με τον ορισμό του κ. Φωτίου δικαιώνεται και η στήλη που είχε προβλέψει πως υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες να δούμε ξανά τον έμπειρο αυτοδιοικητικό σε θέση ευθύνης.